Kidstel handleidingen

 

Reeds besteld? Zie dan de mail met uw factuur of op het doosje voor een verwijzing naar de handleidingen!!!!!

De meerwaarde die wij als Kidstel aan onze producten geven bestaat onder andere uit extra kwaliteitscontroles, het verzorgen van de garantie op het toestel en wij verzorgen een Nederlandse handleiding. Hierin hebben wij geïnvesteerd en dit willen wij exclusief houden voor onze klanten. Bovendien willen wij zoveel mogelijk voorkomen dat uw kidstel door kwaadwillenden gemanipuleerd wordt.

Handleidingen zijn daarom alleen voor onze (potentiële) klanten verkrijgbaar, wenst u meer informatie over de mogelijkheden van een kidstel product kijkt u dan svp naar de producten pagina .

Ondanks onze zorgvuldigheid bij alle informatie over de kidstel toestellen, kunnen afbeeldingen op kleine details verschillen van de geleverde toestellen. In de handleidingen kunnen omschreven functies per land en per fabricage serie van de kidstel toestellen verschillen.

Kidstel Downloads

Via deze link kunt u de app downloaden voor de kidstel Amber, Maus en de Kidswatch.

Via deze link kunt u de app downloaden voor de kidstel I-GPS PLUS & TOUCH Watch (voor android).

Via deze link kunt u de app downloaden voor de kidstel I-GPS PLUS & TOUCH Watch (voor IOS).

Simkaart en opwaarderen

Heeft u vragen over de simkaart, bijvoorbeeld over tarieven, in gebruik name en opwaarderen dan raden wij u aan op de website van de betreffende provider te kijken.