Heeft u vragen kijkt u dan svp eerst op de VRAAG/ANTWOORD pagina. Wij geven de voorkeur aan schriftelijke behandeling van uw vragen, omdat wij in veel gevallen e.e.a. willen uitzoeken. Mocht schriftelijke behandeling niet mogelijk zijn, dan bellen wij u z.s.m. terug over uw vraag. Voor in gebruik name van een kidstel toestel is het zeer belangrijk dat u de gebruiksaanwijzing leest, zie hiervoor de link in uw factuur en op de verpakking!!

Voor vragen vul s.v.p. onderstaande formulier in

Velden met een * zijn verplicht.

 

Vul bij storingen ook ALTIJD de volgende gegevens in. Zorg dat het horloge aan staat met een geactiveerde simkaart met voldoende beltegoed.

Verzenden

Contact gegevens

 

Kidstel
De Vliet 10
8253 PB Dronten
Nederland 

Klantenservice@kidstel.nl

KVK 04070007

BTW nummer: NL8209.93.360.801

 

 

 

 

 

Informatie (plicht) ontbindingsrecht

Kidstel hanteert een wettelijke zichttermijn van 14 dagen. Producten, die u via onze site heeft gekocht, kunnen veertien dagen na ontvangst op uw afleveradres, worden retour genomen. Voor telefoons en trackers geldt dat deze kortstondig (twee dagen) getest mogen worden, voor alle andere materialen zoals simkaarten en geheugenkaarten geldt dat hiervan de verpakking niet geopend mag zijn, dus ook niet voor het testen van het toestel. Over het algemeen geldt dat de aankoop niet is gebruikt en zich in de complete, originele ongeopende verpakking bevindt. Toestellen mogen niet geregistreerd zijn of data bevatten zoals telefoonnummers. Indien sprake is van gebruikssporen zoals, maar niet beperkt tot, krassen, scheuren, vocht óf indien er sprake is van een incomplete verpakking óf indien er sprake is van een registratie of ingevoerde data, dan zal een deel van het aankoop bedrag in mindering worden gehouden. Één en ander afhankelijk van de omvang van de schade. Deze mindering kan oplopen tot 90% van het aankoop bedrag. Bij registratie kunnen wij hierin coulant zijn, maar alleen als het toestel geregistreerd is volgens de gebruiksaanwijzing (dus standaard accountnaam en password die u bij het retour gestuurde toestel voegt). U kunt een uitgepakte en geregistreerde simkaart niet terug sturen, in dit geval brengen wij naast eventuele andere kosten altijd € 4,99 in mindering. Bij aanschaf van een product waarbij het beltegoed bij de aankoop inbegrepen is zal het verbruikte beltegoed + € 4,99 voor de simkaart in mindering gebracht worden, dit naast de eerder genoemde eventuele minderingen.

Het ontbindingsrecht geld niet voor de installatie service, indien u voor een product met deze optie kiest op het bestel formulier en wij deze werkzaamheden hebben uitgevoerd, krijgt u deze kosten dus niet retour.

Retour procedure (alleen bij aankoop via Kidstel.nl)

Voordat u tot retour zenden over gaat verzoeken wij u dit aan te melden via info@kidstel.nl. Wij verzoeken u in deze mail aan te geven:

  • bestel nummer (verplicht)
  • reden van retour
  • het id nummer van het product (verplicht, hiermee kunnen wij controleren of het product door u is geregistreerd)
  • Indien sprake is van registratie; de gegevens die u heeft gebruikt voor de registratie 
  • Indien sprake is van registratie van de I-GPS plus en Touch; het horloge loskoppelen van de app (Zie gebruiksaanwijzing)

U krijgt van ons een bericht indien de retour zending akkoord is. Retour zendingen zonder akkoord vooraf of zonder retour formulier worden niet door ons in behandeling genomen. Indien in dat geval niet aan de retour voorwaarden voldaan wordt (bijv. geen naam of andere bestelgegevens, geen registratie gegevens terwijl product wel geregistreerd is), wordt het product bij ons maximaal 30 dagen in bewaring genomen. Producten die dan binnen deze 30 dagen niet opgehaald worden, of indien u ons niet verzoekt het product binnen 30 dagen voor uw kosten weer aan u terug te sturen, zullen worden vernietigd.

Het aankoopbedrag van de retour gestuurde producten zal binnen dertig (30) dagen, na ontvangst bij Kidstel, terugbetaald worden. De wijze van retour zenden is voor rekening en risico van de consument. Voor gedetailleerde informatie verwijzen wij naar onze algemene voorwaarden.

Wilt u de overeenkomst ontbinden dan dient u het bijgaande formulier in te vullen. (zie onderstaande link)

Formulier herroeping(pdf)